kookplein
Reserveren, contactinformatie en routebeschrijving

home kooklessen vergaderen lunch contact


Reserveren en Informatie.

Wanneer u wilt reserveren of meer informatie wenst kunt u ons e-mailen: info@kookplein.nl of telefonisch benaderen op nummer 070-780 1884. B.g.g. 06-147 447 23. Dinsdag tot en met vrijdag zijn wij geopend voor lunch. Tevens in het weekend en op de maandag geopend voor grotere gezelschappen op afspraak.


adres

info@kookplein.nl

Routekaart

Annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering van een boeking meer dan 14 dagen voor het event zal plaatsvinden is de klant gehouden 30 % van het totale bedrag in de offerte en bevestiging overeengekomen te betalen aan Kookschool Het Kookplein. Indien het event wordt verzet naar een datum binnen 4 maanden, met minimale bezetting van de eerder bevestigde overeenkomst, dan wordt 30 % van dit bedrag in mindering gebracht op de factuur.

Bij annulering meer dan 7 dagen voor aanvang van het event, maar korter dan 14 dagen, dan is de klant gehouden 50 % van het totale bedrag te betalen aan Kookschool Het Kookplein. Indien het event wordt verzet naar een datum binnen 4 maanden, met minimale bezetting van de eerder bevestigde overeenkomst dan wordt 30 procent van dit gefactureerde bedrag in mindering gebracht op de eindfactuur.

Bij annulering, minder dan 5 dagen voor aanvang van het event, dan is de klant gehouden 100 % van het totale bedrag te betalen aan Kookschool Het Kookplein. Indien het event wordt verzet naar een datum binnen 4 maanden, met minimale bezetting van de eerder bevestigde overeenkomst, dan wordt 25 procent van dit bedrag in mindering gebracht op de factuur.

Indien er sprake is van overmacht proberen wij samen met u een geschikte oplossing te vinden.

login