kookplein
Reserveren, contactinformatie en routebeschrijving

home kooklessen vergaderen lunch contact


Reserveren en Informatie.

Wanneer u wilt reserveren of meer informatie wenst kunt u ons e-mailen: info@kookplein.nl of telefonisch benaderen op nummer 070-780 1884. Dinsdag tot en met vrijdag zijn wij geopend voor lunch. Tevens in het weekend en op de maandag geopend voor grotere gezelschappen op afspraak.


adres

info@kookplein.nl

Routekaart

Annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering van een boeking meer dan 14 dagen voor het event zal plaatsvinden is de klant gehouden 30 % van het totale bedrag in de offerte en bevestiging overeengekomen te betalen aan Kookschool Het Kookplein. Indien het event wordt verzet naar een datum binnen 4 maanden, wordt 30 % van dit bedrag in mindering gebracht op de factuur.

Bij annulering meer dan 7 dagen voor aanvang van het event, maar korter dan 14 dagen, dan is de klant gehouden 50 % van het totale bedrag te betalen aan Kookschool Het Kookplein. Indien het event wordt verzet naar een datum binnen 4 maanden, dan wordt 30 procent van dit gefactureerde bedrag in mindering gebracht op de eindfactuur.

Bij annulering, minder dan 5 dagen voor aanvang van het event, dan is de klant gehouden 100 % van het totale bedrag te betalen aan Kookschool Het Kookplein. Indien het event wordt verzet naar een datum binnen 4 maanden, wordt 25 procent van dit bedrag in mindering gebracht op de factuur.

Indien er sprake is van overmacht proberen wij samen met u een geschikte oplossing te vinden.

login