kookplein
Dinermenu's

home kooklessen vergaderen lunch contact


Menu Franco Italienne 57,50


Borrelhap:

Crostini met warmgerookte Zalm en dragonschuim

Ravioli farcite con Funghi Porcini

Ravioli Met porcinivulling en truffelroom

Cote de Veau au Jus de Thym

Kalfs rib-eye met tijmjus en groenten van het seizoen

Tartelettes Frangipanes aux Poires

Mini peren frangipanes met kaneelijs

Cantuccini

Italiaanse koekjes


Menu voor 8,50 p.p. uit te breiden met:

Gateau d'Aubergines

Terrine van aubergines geserveerd met pittige Rode paprikamousse



Dinermenu


Menu Lombardo 62,50


Borrelhap:

Crostini met gerookte Eendeborst, gebakken Kwartelei en Hollandaise Saus

Tagliati di Vitello con la Salsa Cruda

Dun gesneden plakjes kalfslende met saus van cherrytomaatjes en taggia olijven

Filetto di Manzo

Ossenhaas geserveerd met truffeljus em smashed potatoes en groenten van het seizoen

Pecan Pie

Chocolate Chip cookies


Menu voor 15,00 p.p. uit te breiden met:

Zeewolf met Langoustinesaus met venkel en courgettes




Menu Alto Adige 59,50



Crostate di Gorgonzola e Pere

Gorgonzola en perenbeignets

Strudel ripiene di Funghi, Ricotta, Zucchine e la Salvia

Strudel gevuld met paddestoelen, ricotta, courgette en salie

Costoletto di Maiale ala Montagnarda

Varkensribstuk uit de oven met rozemarijn en venkel, groenten meegeroosterd

Tiramisu

bij de koffie

Florentines

Kletskoppen uit Florence


Menu voor 8,50 p.p. uit te breiden met:

Frittata di Carcioffi

Artisjokkenomelet met een frisse salade




Menu Choix du Chef 59,50



Borrelhap:

Crostini Misti

Salade de Magret Fumee aux Champignons de Bois et Galettes de Parmesan

Salade met gerookte eendenborst bospaddestoelen en Parmezaanse kaaswafels

Supreme de Pintade au Jambon Iberique et farci au Taleggio

Parelhoen supreme omwikkeld met Iberico ham gevuld met taleggio en salie

Moelleux au Chocolat

Chocoladetaartje met zachte vulling geserveerd met vanille-ijs

Amandines




Menu Printemps 57,50 p.p.



Amuse:

Crostini met Frittata van Artisjok

Ravioli gevuld met Doperwten, Mascarpone en saus van room met Ibericoham

Drie variaties van Lam geserveerd met Gratin dauphinois en lentegroen

Manhattan Cheesecake

bij de koffie:

Sinaasappelkoekjes




NB: De prijzen van de kooklessen zijn exclusief 6 procent b.t.w.

login