kookplein
Dinermenu's

home kooklessen vergaderen lunch contact


Menu Franco Italienne 59,50


Borrelhap:

Crostini met warmgerookte Zalm en dragonschuim

Tagliatelle al Limone

Tagliatelle met Citroenroomsaus Salie en Ibericoham

Cote de Veau au Jus de Thym

Kalfs rib-eye met tijmjus en groenten van het seizoen

Tartelettes Frangipanes aux Poires

Mini peren frangipanes met kaneelijs

Cantuccini

Italiaanse koekjes


Menu voor 8,50 p.p. uit te breiden met:

Gateau d'Aubergines

Terrine van aubergines geserveerd met pittige Rode paprikamousse



Dinermenu


Menu d Automne 59,50


Borrelhap:

Tartelettes Poireaux-Pommes de Terre, Oeuf de Caille

taartjes gevuld met prei, aardappelpuree en gebakken kwartelei geserveerd met gedroogd Bergspeck

Ravioli alla Zucca

ravioli gevuld met pompoen en mascarpone geserveerd met truffelboter

Medaillon de Veau avec la Sauce Cremeuse aux Champignons de Bois

kalfsoester met romige paddestoelensaus geserveerd met krieltjes en haricots verts

Verrine aux Fruit de Bois, Crumble et Frommage Blanc et la Creme Anglaise

dessert glaasje met koekjes crumble, bosvruchten, kwark en custard

Florentines


Menu voor 15,00 p.p. uit te breiden met:

Zeewolf met Langoustinesaus met venkel en courgettes




Italiaans Herfstmenu 57,50


Borrelhap:

Crostini met gestampte Cannelini Bonen met Pecorino

en rozemarijnolie

Fazzoletti di Seta al Pesto Genovese

Verse Pasta met pesto, pijnboompitten en Parmezaan

Faraona Arrosto con Patate Ripiene con Pancetta, Acciughe e la Salvia

geroosterde parelhoen en aardappels uit de oven met bacon, ansjovis en salie

Poire Belle Helene

Biscotti al Limone




Menu Choix du Chef 59,50



Borrelhap:

Flatbread, met gerookte Kip, Avocado en Korianderdip

Provencaalse Salade met gebakken Roodbaars, Venkel en Courgette

met 15 jaar oude Balsamico dressing

Filet de Saumon avec la Sauce Vierge

gebakken zalmfilet met saus van kappertjes en ansjovis met nieuwe aardappeltjes en seizoensgroenten

Tarte Fine aux Pommes

dunne appeltaart met vanille-ijs

Chocolate Chip Cookies




Menu de Degustation 62,50 p.p.



Amuse:

Frittata di Carcioffi

artisjokkenomelet met focaccia en groene salade

Gebakken Coquilles met Mousse van Bloemkool

met gecaramelliseerde witlof

Orrechiette di Pietrabbondante

Pasta oortjes met worst, witlof, truffel en dragon

Bavette van de Grill met Bearnaisesaus

geserveerd met aardappelmousseline en groenten van het seizoen

Tartelette Tatin

met lavendelsaus en vanille-ijs

bij de koffie:

Chocolate Chip Cookies




NB: De prijzen van de kooklessen zijn exclusief 6 procent b.t.w.

login