Dinermenu's |
||
Borrelhappenkookles met twee keer Pasta van de dag 69,50Borrelhap: Crostini di Mousse de Peperone
Toastjes met rode paprikasaus
Crespelle alla Ricotta e Spinaci
Spinazie en ricotta flensjes geserveerd met boter en salie
Salade met Charlotte Aardappeltjes
En Mierikswortel en Tuinkruiden, geserveerd met gerookte Forel
Duo Pasta
Twee keer een Pasta van de dag, geserveerd met een gemengde Salade
Torta di Cioccolata
Chocoladetaart met een zachte vulling
Tapas en Antipasti 76,50Borrelhap: Arrancini gefrituurde Risottoballetjes met Oventomaat Basilicum en Mozzarella/ Gorgonzola
Tortilla de Patatas con Pimientos Aardappeltortilla met rode Paprika en Aioli
Pastel de Cangrejo Krabtaartjes uit Andalucia
Salade met Beluga Linzen en Gegrilde Groenten geserveerd met 15 jaar oude Balsamico Azijn uit Modena
Huisgerookte Zalm met Kruidige Couscous Pasta met Iberico worstjes, Pepertjes, Oventomaatjes en Citroenrasp Appel Rabarber Crumble geserveerd met Vanille-ijs
Menu Vegetariano I 69,50Borrelhap: Crostini met Creme van Aardpeer en Gorgonzola
Tartelettes Poireaux Pommes de Terre a L Oeuf de Caille
Taartjes gevuld met Prei, Aardappel en geserveerd met Kwartelei
Gateaux d Aubergine et Sauce Tomates Cerises
Auberginetaartje uit de Provence geserveerd met een zoete saus van Cherrytomaatjes
Strudel Ripienne di Funghi, Ricotta, Zucchine e Tartuffo
Hartige Strudel met Paddestoelen, Ricotta, Courgette en Truffel
Tiramisu Express
Menu Vegetariano II 77,50Borrelhap: Frittata di Carcioffi
Omelet met Artisjokken geserveerd op Focacciabrood
Torentje van Buffelmozzarella, ontvelde Paprika
gegrilde Aubergines en geserveerd met Pesto
Ravioli alla Zucca
Pompoenravioli met Truffel boter
Tian de Legumes Grilles
Gegrilde en Gegratineerde Groenten uit de oven
geserveerd met Smashed Potatoes en Aioli
Appel en Rabarber Crumble
geserveerd met Caramelijs
Chocolate Chip Cookies
Menu Franco Italienne 76,50Borrelhap: Kruidenbroodjes met warmgerookte Zalm geserveerd met een Kwarteleitje en dille-mierikswortelcreme Tagliatelle al Limone Tagliatelle met Citroenroomsaus Salie en Ibericoham Cote de Veau au Jus de Thym Kalfs rib-eye met tijmjus en groenten van het seizoen Geen Brownie maar een Blondie van Witte Chocolade en Frambozen Cantuccini Italiaanse koekjes
Menu di Costata 76,50
Crostini met Creme van Aardpeer geserveerd met Pancetta en Gorgonzola Orrechiette di Pietrabbondante Pastaoortjes met Salami Abruzzese, Dragon, Pancetta, Witlof en Truffel Costata di Manzo Langzaam gegaarde Runder Rib-eye met Ripasso-Tijm-jus met Gegratineerde Venkel en Ripasso Risotto Dadeltaart met Vanille-ijs Biscotti Bruti ma Buoni Lelijke, maar wel Lekkere Koekjes Menu Romana 77,50 p.p.
Suppli di Riso gefrituurde Risotto-balletjes Filetto di Orata al Zafferano Doradefilet met Saffraanjus en Zeekraal Linguini alle Vongole Linguini met Venusschelpen Saltimbocca alla Romana gebakken Kalfssteaks met parmaham en Salie geserveerd met ovenaardappeltjes en groene Asperges Torta di Cioccolata Chocoladetaart en vanille-ijs bij de koffie: Amandel Espresso Koekjes Menu Alto Adige 77,50 p.p.
Crostate di Gorgonzola et Pere Beignets van peer en Gorgonzola Tagliatelle Freschi allo Speck e Gallinacio Tagliatelle met Sud Tiroler Speck, Room en cantharellen Costoletto di Maiale alla Montagnarda Varkensribstuk uit de Oven met Rozemarijn en Venkel met meegeroosterde Groenten van het Seizoen Strudel con Meles Apfelstrudel geserveerd met Vanille-ijs bij de koffie: Biscotti al Limone Citroen Biscuits Menu de Degustation 82,50 p.p.
Frittata di Carcioffi artisjokkenomelet met focaccia en groene salade Gebakken Coquilles met Mousse van Bloemkool met gecaramelliseerde witlof Orrechiette di Pietrabbondante Pasta oortjes met worst, witlof, truffel en dragon Bavette van de Grill met Bearnaisesaus geserveerd met aardappelmousseline en groenten van het seizoen Tartelette Tatin met lavendelsaus en vanille-ijs bij de koffie: Chocolate Chip Cookies NB: De prijzen van de kooklessen zijn exclusief 9 procent b.t.w. |
||
login |