kookplein
Dinermenu's

home kooklessen vergaderen lunch contact


Borrelhappenkookles met twee keer Pasta van de dag 69,50


Borrelhap:

Crostini di Mousse de Peperone

Toastjes met rode paprikasaus

Crespelle alla Ricotta e Spinaci

Spinazie en ricotta flensjes geserveerd met boter en salie

Salade met Charlotte Aardappeltjes

En Mierikswortel en Tuinkruiden, geserveerd met gerookte Forel

Duo Pasta

Twee keer een Pasta van de dag, geserveerd met een gemengde Salade

Torta di Cioccolata

Chocoladetaart met een zachte vulling



Tapas en Antipasti 76,50


Borrelhap:

Arrancini

gefrituurde Risottoballetjes met Oventomaat

Basilicum en Mozzarella/ Gorgonzola

Tortilla de Patatas con Pimientos

Aardappeltortilla met rode Paprika en Aioli

Pastel de Cangrejo

Krabtaartjes uit Andalucia

Salade met Beluga Linzen en Gegrilde Groenten

geserveerd met 15 jaar oude Balsamico Azijn uit Modena

Huisgerookte Zalm met Kruidige Couscous

Pasta met Iberico worstjes, Pepertjes, Oventomaatjes en Citroenrasp

Appel Rabarber Crumble

geserveerd met Vanille-ijs



Dinermenu


Menu Vegetariano I 69,50


Borrelhap:

Crostini met Creme van Aardpeer en Gorgonzola

Tartelettes Poireaux Pommes de Terre a L Oeuf de Caille

Taartjes gevuld met Prei, Aardappel en geserveerd met Kwartelei

Gateaux d Aubergine et Sauce Tomates Cerises

Auberginetaartje uit de Provence geserveerd met een zoete saus van Cherrytomaatjes

Strudel Ripienne di Funghi, Ricotta, Zucchine e Tartuffo

Hartige Strudel met Paddestoelen, Ricotta, Courgette en Truffel

Tiramisu Express



Menu Vegetariano II 77,50


Borrelhap:

Frittata di Carcioffi

Omelet met Artisjokken geserveerd op Focacciabrood

Torentje van Buffelmozzarella, ontvelde Paprika

gegrilde Aubergines en geserveerd met Pesto

Ravioli alla Zucca

Pompoenravioli met Truffel boter

Tian de Legumes Grilles

Gegrilde en Gegratineerde Groenten uit de oven

geserveerd met Smashed Potatoes en Aioli

Appel en Rabarber Crumble

geserveerd met Caramelijs

Chocolate Chip Cookies




Menu Franco Italienne 76,50


Borrelhap:

Kruidenbroodjes met warmgerookte Zalm

geserveerd met een Kwarteleitje en dille-mierikswortelcreme

Tagliatelle al Limone

Tagliatelle met Citroenroomsaus Salie en Ibericoham

Cote de Veau au Jus de Thym

Kalfs rib-eye met tijmjus en groenten van het seizoen

Geen Brownie maar een Blondie

van Witte Chocolade en Frambozen

Cantuccini

Italiaanse koekjes





Menu di Costata 76,50



Borrelhap:

Crostini met Creme van Aardpeer

geserveerd met Pancetta en Gorgonzola

Orrechiette di Pietrabbondante

Pastaoortjes met Salami Abruzzese, Dragon, Pancetta, Witlof en Truffel

Costata di Manzo

Langzaam gegaarde Runder Rib-eye met Ripasso-Tijm-jus

met Gegratineerde Venkel en Ripasso Risotto

Dadeltaart met Vanille-ijs

Biscotti Bruti ma Buoni

Lelijke, maar wel Lekkere Koekjes




Menu Romana 77,50 p.p.



Amuse:

Suppli di Riso

gefrituurde Risotto-balletjes

Filetto di Orata al Zafferano

Doradefilet met Saffraanjus en Zeekraal

Linguini alle Vongole

Linguini met Venusschelpen

Saltimbocca alla Romana

gebakken Kalfssteaks met parmaham en Salie

geserveerd met ovenaardappeltjes en groene Asperges

Torta di Cioccolata

Chocoladetaart en vanille-ijs

bij de koffie:

Amandel Espresso Koekjes



Menu Alto Adige 77,50 p.p.



Amuse:

Crostate di Gorgonzola et Pere

Beignets van peer en Gorgonzola

Tagliatelle Freschi allo Speck e Gallinacio

Tagliatelle met Sud Tiroler Speck, Room en cantharellen

Costoletto di Maiale alla Montagnarda

Varkensribstuk uit de Oven met Rozemarijn en Venkel

met meegeroosterde Groenten van het Seizoen

Strudel con Meles

Apfelstrudel geserveerd met Vanille-ijs

bij de koffie:

Biscotti al Limone

Citroen Biscuits



Menu de Degustation 82,50 p.p.



Amuse:

Frittata di Carcioffi

artisjokkenomelet met focaccia en groene salade

Gebakken Coquilles met Mousse van Bloemkool

met gecaramelliseerde witlof

Orrechiette di Pietrabbondante

Pasta oortjes met worst, witlof, truffel en dragon

Bavette van de Grill met Bearnaisesaus

geserveerd met aardappelmousseline en groenten van het seizoen

Tartelette Tatin

met lavendelsaus en vanille-ijs

bij de koffie:

Chocolate Chip Cookies




NB: De prijzen van de kooklessen zijn exclusief 9 procent b.t.w.

login