Lunchmenu's |
||
Tapas en Antipasti Menu 72,50 p.p.Crostini met gestampte Cannelini Bonen met Pecorino en Rozemarijnolie en naar wens salame Abruzzese Tortilla de Patatas con Pimientos aardappeltortilla met rode paprika en aioli Pastel de Cangrejo krabtaartjes uit Andalucia Salade met Beluga Linzen en gegrilde Groenten geserveerd met 15 jaar oude balsamico azijn met geroosterde pancetta of gefrituurde pastinaaklinten Crespelle alla Ricotta e Spinaci spinazie en ricotta flensjes met boter en salie Huisgerookte- en gegrilde Kip (of gegrilde Haloumi) met kruidige Cous-cous Tagliolini al Limone dunne lintpasta met room en citroenrasp gebakken salie en naar wens dungesneden Parmaham Appel/Rabarber Crumble met Vanille-ijs Toscaans 76,50 p.p.Pane Grigliate con Pollo, Fave, e Pomodori al forno flatbread met gegrilde kip, haricots verts, oventomaatjes, en dragonmayo Ravioli farcite con Crema di Piselli alla Panna e Prosciutto ravioli met creme van doperwtjes en roomsaus met Ibericoham Branzino alla Pizzaiola Zeebaars met cherrytomaatjes, olijven, kappertjes, knoflook en tijm Mousse di Fragole alle Coriandolo Florentines NB: De prijzen van de kooklessen zijn exclusief 9 procent b.t.w. |
||
login |