kookplein
Walking Dinners

home kooklessen vergaderen lunch contact


De walking dinners

De walking dinner bestaat uit diverse kleine gerechten die desgewenst en vrijblijvend afgemaakt en geserveerd worden door de gasten. We hebben diverse zitjes voor de gasten, allen met linnen opgedekt, maar men blijft niet de hele avond perse op de zelfde plek zitten. Voor de vegetariers en mensen die zijn gebonden aan een dieetvoorschrift doen wij extra ons best. Ieder menu kan desgewenst met de nodige aanpassingen ook vegetarisch geserveerd worden.

huwelijk


Walking Dinner Menu I 64,50


Flatbread Mini Pizza

met buffelmozzarella, ontvelde paprika en rucola


Green peas pancake met huisgerookte zalm

en creme van dille en mierikswortel


Casarecce pasta met Burrata, ontvelde Paprika en gegrilde Courgettes

met Amalfi citroen, pijnboompitjes, basilicum en een galette van Parmezaan


Tagliata di Manzo alla Griglia

runderbavette van de grill, dungesneden met rucola en Parmezaan

groene asperges en truffelmousseline


Pecan en Salty Caramel Tartelette

met vanille-ijs


Mousse au Citron

met ginger snaps




Walking Dinner Menu II 65,50


Frittata di Carcioffi bij binnenkomst

artisjokkenomelet met focaccia


Crouton a lOeuf de Caille a la Sauce Hollandaise

et Fines Tranches de Canard Fumee

geroosterd boerenbrood met dun gesneden gerookte eendenborst, gebakken Kwarteleitje met Hollandaise saus


Insalata con Asparagi e Funghi di Primavera

lentesalade met groene asperges en paddenstoelen van het seizoen

witte truffel dressing en Parmezaan galette


Branzino in Crosta di Sale

Zeebaars in Zoutkorst

geserveerd met verse tagliatelle en cherrytrostomaatjes


Costata di Vitello ripiene di Spinacci e Ricotta

kalfslende gevuld met spinazie en ricotta en salie jus

met rozemarijnaardappeltjes en caponata


Manhattan Lemon Cheescake


Tiramisu





Walking Dinner Menu III 78,50


Amuse: Crostate di Gorgonzola et Pere

gorgonzola en perenbeignets


Aile de Raie Sauce Nantua

Rogvleugel met romige saus van Langoustines

met gefrituurde pastinaak linten geserveerd met 15 jaar oude balsamico azijn


Ravioli alla Zucca e Burro Tartuffata

Ravioli gevuld met Pompoen en Mascarpone geserveerd met Truffelboter


Ossobuco alla Milanese

Milanese kalfsschenkel met saffraanrisotto


Walnut Caramel Chocolate Brownies


Tartelette Tatin

geserveerd met lavendelsaus


login